Kleur werkt! 

Voor een stralende indruk

Het stijladvies

Ieder mens is uniek. De één heeft smalle schouders, de ander brede schouders. De één heeft een brede taille, de ander een smalle taille. Dit zijn maar een paar verschillen. Bij een stijladvies hoort u wat voor soort kleding u het mooiste staat. U weet dan waar u op moet letten bij het kopen van kleding. U krijgt antwoord op vragen als: "Wat voor soort halslijn is voor mij mooi?" "Moet ik mijn taille wel of niet accentueren?" "Hoe lang moet mijn jasje zijn?"

Door de juiste kleding te dragen, brengt u uw figuur in evenwicht, legt u accenten op uw sterke punten en camoufleert u eventuele minder goede punten. Bij de persoonlijkheidsanalyse onderzoeken we samen of u een 'romantisch', 'natuurlijk', 'basic chique' of 'extravagant' type bent. U hoort wat voor soort kleding en accessoires voor uw type mooi zijn.

Een stijladvies bestaat uit: een lichaamsanalyse; de beoordeling van een topper en flopper uit je eigen garderobe en een mondeling advies. Bij een uitgebreid stijladvies hoort extra: de beoordeling van meer toppers en floppers; een persoonlijkheidsanalyse; en een persoonlijk naslagwerk.

Of u nu groot, klein, tenger of vol bent,

iedereen heeft een legio aan mogelijkheden om

zich stijlvol te kleden.

Fashion says: "me too", and

Style says: "only me".