Kleur werkt! 

Voor een stralende indruk

Contactformulier

Kleur werkt! steunt de campagne Support Casper, u ook?

Wat is de campagne Support Casper?

De campagne Support Casper zet zich in om de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker te verbeteren. Per dag sterven er 8 mensen aan alvleesklierkanker en er is weinig bekend op het gebied van behandeling en helaas ook (te) weinig innoverend onderzoek. De campagne zamelt geld in voor de Stichting Overleven met alvleesklierkanker, een zogenaamde ANBI stichting. Voor meer informatie wordt verwezen naar www.supportcasper.nl en de facebookpagina van Support Casper.

Wie is Casper?

Casper, ofwel Professor dokter Van Eijck, is een chirurg die is verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam. Hij heeft zich in het bijzonder toegelegd op de behandeling van alvleesklierkanker. Er zijn weinig medici welke zóveel onderzoek doen op dit gebied en welke zo specifiek aandacht vragen voor deze agressieve vorm van kanker.

Wat doet Kleur werkt! voor Support Casper?

De gehele opbrengst van Kleur werkt! komt ten goede aan Support Casper. Het doel is geld inzamelen voor de Stichting Overleven met alvleesklierkanker, ofwel voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Heeft u iets te vieren? Wilt u iets leuks ondernemen met familie, vrienden of collega's? Twijfel niet en neem contact op. Dit kan via het contactformulier.

Hieronder worden de donaties van de bijeenkomsten aan Support Casper verantwoord.

De Support Casper kalender 2019

Datum

Omschrijving

Donatie

 Subtotaal

Klik om de tekst te bewerken


De Support Casper kalender (voorgaande jaren)

Jaar

Omschrijving

Donatie

2016

Totaal-donatie heel 2016

2.632,03

2017

Totaal-donatie heel 2017

  2.500,00

2018

Totaal-donatie heel 2018

2.500,00

2019

Totaal-donatie heel 2019

2.500,00

Totaal


10.132,03